fredag 20 januari 2017

Vecka 4 (23-27/1)

Hejsan!
Den här veckan tar vi upp den sista världsreligionen som är buddhism. Oä-läxa till fredag: läs i häftet om buddhism (muntligt förhör). Vi pratar även om trafikmärken och trafikregler eftersom vi ska delta i tävlingen "trafikjokern" den 8/2.
Sv: Vi repeterar substantiv och adjektiv. Det blir skriftligt förhör på dem på fredag. Läs i läroboken om substantiv och adjektiv s. 37-41+125-129. Bibba på onsdag.
Eng 5: ordtest på onsdag
Eng 6: ordtest på tisdag
Ma: individuella läxor
Faddertimme på måndag.
Vecka 5 (måndag 30/1) planerar vi en vinterfriluftsdag. Då åker vi till Germundö och åker pulka. Den som har slalomutrustning och behärskar slalomåkningen på egen hand, så får givetvis göra det. Annars tar man med sig pulka (ej rattkälkar) + hjälm.
Skolmästerskap i simning på torsdag 26/1 kl.12.00-15.00 för dem som anmält sig. Skjuts ordnas av skolan både dit och hem. Jenna åker med som ansvarig.

Jag kommer att vara sjukskriven fr o m torsdagen den 26/1 fram till sportlovet pga operation.Eva- Lotta Kastilan kommer att vikariera mig den här veckan (torsdag-fredag). Vecka 5-7 är det Annika Sjölund som är vikarie. Vid sjukanmälningar (lemland-franvaro@sahd.ax) och andra ärenden (tom.logren@sahd.ax), så är det bäst att ni kontaktar Tom. Jag ska försöka uppdatera bloggen och facebook-sidan med aktuell information. Det kanske kommer lite senare än vanligt, men jag hoppas att ni har överseende med det.
Ha en bra vecka!
Annika