fredag 22 maj 2015

Vecka 22 och 23

Hej!
Nu är det inte mycket kvar av det här läsåret, och de vanliga timmarna börjar minska oroväckande snabbt. Vi jobbar ännu lite med svenska, engelska och matte.
Vecka 22
Måndag: heldagsutflykt till chipsfabriken och till golfbanan i Kastelholm. Kläder efter väder!
Tisdag: övningar till avslutningen
Onsdag: UNICEF-rundan lektion 1-3. Vattenflaska kan vara bra att ta med. Eventuella bidrag betalas in direkt på Unicef-kontot. Se lapp som skickats hem. På eftermiddagen blir det bakning till klassträffen som är på kvällen kl 18.30 vid skolan. Eleverna vill spela brännboll.
Torsdag: övningar till avslutningen. Eleverna gör den årliga Kiva-utvärderingen.
Fredag: en ganska vanlig dag. Under en lektion har vi samtal i tjej- och killgrupp om puberteten. Pernilla och jag tar tjejerna och Johan har samtal med killarna.

Vecka 23
Måndag: fotbollscup på Bengtsböle. Alla slutar kl 12.45. Skjutsarna går direkt därifrån. Ta med lämpliga kläder och vattenflaska. På kvällen kl.18-20 är det SOL-kväll (åk 5 har fått info) samt Hem- och Skolas vårfest. Det blir hoppslott, tårta mm (inbjudan kommer att skickas ut).
Tisdag: övning till avslutningen
Onsdag: avslutningsgudstjänst i kyrkan kl 09.00. Föräldrar är välkomna! Vi städar i klassrummet på eftermiddagen.
Torsdag: övning till avslutningen
Fredag: avslutning kl 08.30. Inbjudan har skickats ut. Ni behöver bara lämna i lappen om ert/era barn behöver skolskjuts.
Ifall jag råkar missa någon på klassträffen eller på avslutningen, så önskar jag er alla en riktigt skön sommar! Vi ses igen i augusti 5:or, och till 6:orna med föräldrar säger jag tack för mig och önskar er lycka till i KHS!
Kram
Annika