torsdag 22 mars 2012

v. 13

Hej!

Den här veckan har vi haft besök från Musikinstitutet som berättat om hur det går till om man vill börja där och spelat en del för oss. Vi har även sett teatern Showtime.

På måndag är åk 5 bjudna på Vimmelfest till Stadsbiblioteket kl.12.30-14.00. Där kommer de att få träffa Sören Olsson och Anders Jacobsson. Eftersom det slutar först 14.00 räknar vi med att vara tillbaka på skolan ca. 14.30. Eleverna kommer hem lite senare än vanligt.

Åk 6 ska komma ihåg att ta med sig materialet till sina specialarbeten eftersom de fårde två sista lektioner på måndag att jobba med dem.

I oän läser vi klart om södra Europa och har skriftligt förhör s. 84-93 på fredag.

I svenskan kommer vi att jobba med adjektiv.

På onsdag har åk 1-2b morgonsamling.

Vi har haft lite problem med förstörelse på skolans datorer. Någon/några sportar med att pilla bort knapparna på tangentborden vilket gör att man måste byta ut dem, detta inte är billigt. Om vi kommer på någon med detta blir den betalningsskyldig.

De elever i åk 6 som är sugna på att komma med på en resa som ordnas till Gröna Lund ska ta kontakt med: micael.dehaas@aland.net Genom att ta kontakt visar man intresse av att komma med men det betyder inte att man automatiskt anmäler sig.

Läxor:
må: åk 6, spec.arbetet med
to: matte
fr: oä-förhör s. 84-93

Trevlig helg och vecka!
Johanna